Laatste Nieuws

Logo Boni geschaaldOp deze pagina vind u het laatste nieuws.

 

 

 

Jaarverslag 2019

Krachtens de ANBI wetgeving zijn stichtingen verplicht om ten behoud van de ANBI rechten zowel de balans als de rekening en verantwoording te publiceren. Hieronder treft u de daarbij behorende stukken aan.

Jaarverslag 2018

Krachtens de ANBI wetgeving zijn stichtingen verplicht om ten behoud van de ANBI rechten zowel de balans als de rekening en verantwoording te publiceren.  Hieronder treft u de daarbij behorende stukken aan.

Bonifaciuswijn

De Vrienden heeft ook nog prachtige wijnen te koop, Bonifaciuswijn. Een rode Merlot en een witte Chardonnay. Alle twee van een prima kwaliteit! Tijdens de Open Huisdagen zijn de wijnen te koop. Kosten zijn € 6.50 per fles (rood of wit), per 6 flessen € 36.00 (rood en/of wit). Via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u deze prachtige wijnen ook bestellen.
Met de opbrengst financiert de stichting restauraties van het kerkgebouw, maar ook restauraties van kerktextiel (vaandels en kazuifels) en niet te vergeten het kerkgerei (kelken en monstransen).

Restauratie kapel kerkhof

U heeft met uw donaties een zeer gewaardeerde bijdrage geleverd aan de restauratie van de fraaie gebrandschilderde ramen in de voormalige doopkapel. Op het grote reclamebord vóór de pastorietuin kunt u zien dat ook de stichting Vrienden van de Bonifaciuskerk als sponsor nadrukkelijk vermeld staat.

Maar de restauratiewerkzaamheden zijn nog niet achter de rug. Ook de oude kapel op het kerkhof moet nódig aangepakt worden. Samen met de beheerders van de kerk gaat de stichting Vrienden nu bekijken welke bijdrage aan deze restauratiewerkzaamheden verleend kan worden.

Kapel op het kerkhof Kapel op het kerkhof Kapel op het kerkhof

Vrienden Bonifaciuskerk zoeken nieuwe vrienden!

Wie heeft belangstelling om mee te helpen aan de activiteiten van de stichting Vrienden van de Bonifaciuskerk ? We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die onze Bonifaciuskerk een warm hart toedragen en die graag een steentje willen bijdragen!

De stichting Vrienden van de Bonifaciuskerk is bijna 20 jaar geleden opgericht en heeft tot doel een bijdrage te leveren aan de instandhouding van onze prachtige Bonifaciuskerk. Dat doel bereikt de stichting Vrienden op verschillende manieren.
Op de eerste plaats door de vele trouwe donateurs die als Vrienden van de Bonifaciuskerk jaarlijks een bedrag overmaken aan de stichting. Uiteraard streeft het stichtingsbestuur voortdurend naar uitbreiding van het aantal Vrienden/donateurs !
Daarnaast organiseert de stichting regelmatig Open Huis in de kerk. Aan geïnteresseerde bezoekers wordt de gelegenheid geboden een kijkje te nemen in de kerk of de toren te beklimmen.
Onze kerk leent zich, mede door zijn bijzondere akoestiek, uitstekend voor het houden- en geven van concerten. Daar wil onze stichting graag behulpzaam mee zijn. Op die manier houden we onze kerk levend in de samenleving én die verschillende evenementen brengen natuurlijk ook geld op.
Maar er kunnen nog véél meer initiatieven ontplooid worden om de bijdragen aan de instandhouding van het kerkgebouw te vergroten. Het bestuur heeft plannen genoeg maar daarvoor hebben we véél meer vrijwilligers nodig die betrokken zijn bij de Bonifaciuskerk en bereid zijn de mouwen op te stropen.

Heb je belangstelling? Een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voldoende!